Zoekt u naar dat éne beeld dat een lach op uw gezicht tovert? \\\\\\\ Basman Creëert het.

0

Countricana – Met mijn ogen dicht (muziekvideo)

Dat ik veel om muziek geef is bekend. Ik was dan ook blij verrast toen Wim me vroeg om voor het Countricana project een muziekvideo te maken voor “Met mijn ogen dicht”.

 

Het idee was aanvankelijk om deze clip te schieten bij Landgoed Velder maar toen ik voor een fotografie-opdracht bij Box and Breakfast Wildkroon kwam was ik eigenlijk meteen verliefd op de locatie. Het hoge gras waar de wind doorheen blaast, de pluisjes in de lucht en de manier waarop het licht het landschap streelt. Alles klopte. Anders dan wat kleurcorrectie heb ik dan ook weinig aan de beelden gedaan. De beelden van het prachtige pianospel hebben we bij pianist Peter van den Hurk thuis gemaakt.

 

In deze tijd van verlies, angst en instabiliteit in de wereld wordt de behoefte aan liefde en menselijkheid groter. Dit lied is het warme wollige gevoel dat we nodig hebben tijdens deze inleiding van een gure herfst. Misschien is een winterslaap zo gek nog niet?