Zoekt u naar dat éne beeld dat een lach op uw gezicht tovert? \\\\\\\ Basman Creëert het.

0

Vandaag (22 december 2022) bestaat Basman Creëert precies 12,5 jaar. 12,5 jaar ontwerpavonturen! Super bedankt aan iedereen die de afgelopen 12,5 jaar mede mogelijk heeft gemaakt. Dat we nog veel kleurrijke en fantasievolle projecten mogen doen samen! Proost! Today ...

0

Het is natuurlijk super tof als je een ontwerp mag doen met een Star Wars thema. Dit geboortekaartje mocht ik maken voor Rens van den Elsen en Laura ter ere van de geboorte van de kleine Elin Rey. Welkom op onze wereld Elin! May the force be with you all!

0

Na het zien van de bizarre illustraties die ik post op mijn instagram pagina (instagram.com/basvandenbiggelaar) besloten Guy en Daan van Brouwerij De Kaper uit Gorinchem mij te benaderen om mee te denken over de visuele identiteit van hun nieuwe brouwerij en de eerste reeks ...

0

Voor payroll specialist “PS Nanette Troeyen” mocht ik een huisstijl ontwerpen. Als vast onderdeel van de huisstijl hebben we gekozen voor een beeld van een ouderwetse “knip”. Een element dat ook in gestileerde vorm terugkomt in het logo.

0

Voor het nieuwe bedrijf van technisch multi-talent Roy Maurix, Sustain Technical Support mocht ik het logo ontwerpen. De kleuren staan symbool voor techniek (blauw), visie en creativiteit (paars), duurzaamheid (groen) de driehoeksvormen in het ondersteunende structuurbeeld ...

0

Voor basisschool Sint Lambertus in Vessem mocht ik een visualisatie maken van de visie van de school die zowel kinderen als ouders zou aanspreken. Dit heb ik gedaan in de vorm van een strip-achtige poster waarin alle pijlers en belangrijke zaken worden uitgelicht in ...

0

Met trots presenteer ik het logo dat ik heb mogen ontwerpen voor het geweldige sociale initiatief van Jeroen Pijnenburg; Buurtpost. Kijk op www.facebook.com/buurtpost/ voor meer informatie.

0

Voor de getalenteerde singer-songwriter Luke V. Martin mocht ik een logo ontwerpen. De uitkomst is een combinatie van grafische elementen en een fotografische houtnerf van een stuk mahonie die de warme van zijn muziek symboliseert.

0

Voor de eerste editie van culinair en muzikaal festival Slowlands (check: www.slowlands.nl) mocht ik een aantal zaken ontwerpen (incl. illustratie en opmaak) waaronder deze waanzinnige facade.

0

Voor het radioprogramma Bjorn’s Beton Uur van Bjorn van Eeuwijk mocht ik een identiteit ontwerpen. Bjorn’s Beton Uur is een wekelijkse Rock en Metal radioshow op KINK Distortion (https://kink.nl).