Zoekt u naar dat éne beeld dat een lach op uw gezicht tovert? \\\\\\\ Basman Creëert het.

0

Brabant Koor – Het bijzondere boek van Pythonia Pagode (promo)

Ongelofelijk groot. Met zekerheid één van dé belangrijkste dingen in mijn leven, is mijn liefde voor muziek. Muziek is in mijn ogen één van de puurste vormen van kunst die er bestaat en er is niets fijners dan het gevoel van kippenvel dat er ontstaat als je aanwezig bent bij een optreden waar die magie de zaal instroomt of nog beter, als er zo’n moment ontstaat wanneer je zelf aan het spelen bent.

Ik was daarom ook zeer vereerd toen ik de opdracht kreeg van Brabant Koor een promo te maken voor de jubileumvoorstelling “Het bijzondere boek van Pythonia Pagode”. Een Kinderkoor Opera waarbij het Brabant Koor samen met 4 kinderkoren uit de regio een prachtige show neerzet met als doel meer kinderen te inspireren tot het maken van muziek.

Kijk naar de promo en ga naar www.pythonia.nl voor meer informatie over dit fantastische project, dat op zondag 29 oktober om 14.00u bij Podium Bloos te Breda ten uitvoer zal worden gebracht!

Waar zou het boek wezen? En wat gaat Pythonia daarmee doen? U komt toch ook?