Zoekt u naar dat éne beeld dat een lach op uw gezicht tovert? \\\\\\\ Basman Creëert het.

0

The Brain – Quizmakers (promofilmpje)

Voor het Dynamische Quizmakers Duo Marc en Kiske van The Brain mocht ik een promofilmpje maken. Vanwege het beperkte budget zijn we voor een mix van fotografie en animatie gegaan waarbij de fotografie (headshots) is verzorgd door Nina van Crebas Fotografie en de animatie, illustratie en montage van mijn hand zijn.
“Heb je al eens meegedaan aan een quiz van The Brain? Eenmaal meedoen en je bent verkocht. Een quiz van The Brain staat garant voor een avond samen plezier. Niet voor niets is ons motto ‘Samen quizzen, altijd goed’. Iedere quiz van The Brain is uniek en onderhoudend, grappig en leerzaam, maar vooral erg gezellig. Quizzen van de The Brain zijn er voor alle leeftijden, doelgroepen en niveaus.”